Yritys

                     

Tarjoamme asiakkaille vaivattoman ja samalla kilpailukykyisen hankintakanavan varaosien ulkomaanhankintoihin. Teollisuuden varaosahan on tunnetusti tuote, jonka hinnoitteluun liittyvät ongelmat johtuvat siitä, ettei todellista kilpailua ole olemassa. Oman Saksassa toimivan yrityksemme ansiosta tuomme todellisen vaihtoehdon kunnossapidon hankinnoille suoraan osien alkuperämaasta Saksasta tai muualta Keski-Euroopasta. Asiointi tapahtuu kuitenkin suomen kielellä/suomeksi teknisten myyjiemme välityksellä.

Vaikka tavara tuleekin ulkomailta, hoidamme asiakkaamme puolesta kaiken kuljetuksiin, toimitusvalvontaan ja mahdollisiin tilauksiin liittyvän.

Varaosien kohdalla myös toimitusvarmuus näyttelee tärkeää roolia ja sen merkitys korostuu ennalta-arvaamattomissa tilanteissa. Varsinkin Saksassa valmistettujen komponenttien kohdalla oman toimiston läsnäolo kohdemaassa varmistaa mahdollisimman nopeat toimitukset asiakkaillemme.

Hoidamme siis puolestanne kaiken, mikä liittyy ulkomailta tuleviin varaosahankintoihinne.
Yli 20 vuoden ja tuhansien toimitusten jälkeen uskallamme sanoa osaavamme ammattimme.

Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat prosessiteollisuusyritykset sekä johtavat kunnossapitoyritykset, jotka ovat vuosien saatossa testanneet palvelujemme toimivuuden.

Referenssimme kertovat siitä, että olemme saavuttaneet luottamuksen, jota nöyrin mielin vaalimme ja haluamme edelleen kehittää palvelujamme asiakkaidemme toivomaan suuntaan.